Bertoko eta munduko sukaldaritza tailerra
Sutondoaren epelean elkartuko gara aurten ere, Euskal Herriko eta munduko jakien bidez jendea eta kulturak ezagutu gura ditugulako. “Mila zapore” sukaldaritza-tailer honetan talde txikietan eta hainbat jatorritako irakasleek gidatuta, afaltzeko menua prestatuko dugu, hainbat herrialdetako plater tipikoak egiten ikasiko dugu. Afaldu ondoren, musika eta kantuetarako tartea izango dugu, Euskal Herriko kantuak konpartituko ditugu batera. Berbalagunok Getxoko Etorkinen Plataforma Federazioa eta Azebarri elkarteko kideen artean antolatutako ekimena da hau.
Hizkuntza: Euskara eta gaztelania
Lekua: Azebarri Kultur Elkartea, Euskal Herria kalea 14-16, Algorta
Data eta ordua: urriak 21, ostirala, 18:30ean
Informazioa eta izen-ematea: 644 277 155, egizugetxo@gmail.com
Leku-kopuru mugatua
Taller de gastronomía local e intercultural
En este taller queremos descubrir una de las señas culturales más significativas y que más juego da a la hora de generar puntos de encuentro y convivencia: la gastronomía. Las personas asistentes, en pequeños grupos guiados por profesorado de origen diverso, prepararemos un menú con platos típicos de varios países. Luego lo degustaremos juntos, y como postre compartiremos canciones en euskera acompañados de música en directo. Esta actividad esta impulsada por Berbalagunak de Egizu, la Federación Plataforma de Inmigrantes de Getxo y la asociación cultural Azebarri.
Idioma: Euskera y castellano
Lugar: Azebarri Kultur Elkartea, Euskal Herria kalea 14-16, Algorta
Día y hora: 21 de octubre, viernes, 18:30
Información e inscripción: 644 277 155, egizugetxo@gmail.com
Plazas limitadas
Leave A Comment